Tavaszi Klíma gáz töltés, szezon előtti ellenőrzés

Tisztelt Látogató. Most van a klímák felülvizsgálata , esetleges gázhiány feltárásának az ideje. Mivel a szezon nemsoká elkezdődik kérem kapcsolják be a légondit és ellenőrizzék a kifújt levegő hőmérsékletét. Ha Gázhiányos a klíma ezt pisztoly hőmérővel tudják ellenőrizni. Ha esetleg ez gondot okoz állunk rendelkezésükre a kivizsgálásban. A Klíma gáz töltés nem egy koszolós, poros, építkezős történet, ezért nem okoz nagy előkészületet az önök részéről. Viszont ha elment a gáz a klímából az annál inkább majd nyáron a nagy melegben.

Ami fontos, a ma üzemben lévő klímák nagy többsége már inverteres, így a hűtőközeg  (angolul refugerant ) vagy R-410a vagy az újabbak R32 típusúak. Ezt mindenképpen meg kell tudni a töltés előtt. A klímatöltés szelepe felett a kültéri egységen van egy matrica amin ezek az adatok fel vannak tüntetve. Mielőtt elkezdjük a klíma gáz töltést, midig elektromos szivárgásvizsgálóval átpásztázzuk az esetleges szivárgás pontokat.

A szezonban ritka az a szerelő akinek erre van kapacitása, és ha van is azt is jóval drágábban csinálja mint szezon előtt. Ezért jobb ezt megelőzni,és most lépni az ügyben. Hívjanak bizalommal

Ránk számíthat az év minden szakában, csak egy klikk a telefonszámra

Bejegyzés megosztása

Facebook
Email