Klímára telepített UV-C Lámpával a vírusok ellen

Klímaszerelés és tisztítás árak

Mint azt az előző években is hangsúlyoztuk, a klíma nem csak hűt/fűt hanem akár levegő szűrő, sőt UV-C technológiának köszönhetően a levegő molekulákat átpásztázva képes a lakás levegőjében található összes baktérium, vírus, penészgomba csíra elpusztítására.

Mivel sajnos nyakunkon a Korona vírus járvány, és mindenki személyes felelősséggel kell, hogy álljon a megfékezéséhez, szeretném figyelembe ajánlani a következő technikát!

Ezt plusz szolgáltatásként végezzük, a fő tevékenység mellett, ami a klíma szerelés, karbantartás, gáz feltöltés.

vírusok a levgőben
Az UV-C lámpa megöl minden vírust

 

A lámpák  254nm-es sugárzása elpusztítja a levegőben a kórokozókat: vírus, baktérium, gomba és spórája. A helyiség nm2, illetve a kívánt csírátlanítási szinthez igazodva a klímára szerelt lámpa biztosítja annak folyamatos keringetését és csírátlanítását. Az eredmény akár teljes vírusmentes otthon lehet. Nyilván ez függ a levegő szabad áramlásától is a lakásban.

Az ábrán látható az “ártalmas” fény tartomány!!! Ezért a Klíma tetejére helyezzük el a lámpát, ahol az emberi szemet nem károsítja, de a légkeverés miatt a lakás leghuzatosabb pontja.

Az UV-C levegő vagy víz tisztítás már jól bevált a gyógyászatban, állat tartásban, rendelők, óvodák levegő csírátlanítására. Nem újdonság, de cégünk az első az országban akik a klímákra telepítik. Az áram ellátás a klímáról van megoldva, nem igényel plusz fúrást faragást. A bekötést cégünk végzi.

Most minden új klíma telepítéshez akciós áron szerelünk UV-C lámpát! Részletekért látogasson el Facebook oldalunkra!

Bejegyzés megosztása

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email

Csak egy telefon távolságra vagyunk!

Klímaszerelés Budapesten, Pest megyében 0-24, akár hétvégén is!

3-5 év garancia!

Garanciát vállalunk az általunk felszerelt klímákra!

Klímaszerelés

Kapcsolódó cikkek

klímatisztítás klíma szerelés Budapest

Mikor tisztíttassuk a klímánkat?

Klímatisztítás – de mikor? Klímatisztítás időpontjának jó kiválasztása. Sokat gondolkodtam azon, hogy megírjam e ezt a blog bejegyzést… de az idei tapasztalatom meggyőzött róla, hogy