Mikor szükséges a Klíma töltése?

A Klíma töltés fontossága

Miért és mikor töltesse a klímáját?

A klíma egy nagy nyomású szerkezet ami speciális technológiával tömítve hosszú évekig megtartja a benne lévő hűtőközeget.

A réz lágyságának köszönhetően nagyszerűen alkalmas hollandis szorító gyűrűs  tömítésre. A kemény sárgaréz összepréselődik a lágy vörösrézzel, és 99,9999%-os tömítést hoz létre…amennyiben a szerelő szakszerű peremet hozott létre a szerelés közben.

De itt van ez az 0,0001%…ami azt eredményezi, hogy a gáz szökik, ha lassan is de szivárog. Ez években mérhető de sajnos mérhető.

Látogasson el Facebook oldalunkra ,hogy időben értesüljön új akcióinkról

Miért érdemes erre figyelni?

  • A hatásfok csökken
  • Az áram ekkor is fogy
  • A kompresszor felesleges nagy terhelést kap
  • Nincs meg a szokott komfort érzet.

Ha nincs elég Hűtőközeg a rendszerben a kompresszor nem tudja azt a nyomást előállítani ami a kellő párolgási hőmérsékletet megteremti ( ez -40 fok is lehet ) ekkor a gáz nem párolog, hanem cseppfolyós állapotban marad, így nem hűt.

De kompresszor így is megy és fogyasztja a drága áramot…ezért pénztárca barát megoldás a pénzt a gázra költeni, mint a langyos levegőre ami még idegesítő is:)))

Természetesen érdemes mindezt nem Július közepére időzíteni, hanem ősszel, vagy tavasszal, amikor a klímásoknak van több idejük.

Jelenlegi akciónkban akár másnap ott vagyunk a készülék feltöltésére. Használja ki még most, amíg meleg, van. De ha fűteni is akar klímájával, olvassa el a cikkünket és akár később is aktuális a Klíma töltése. https://klima-szerelo.eu/gaz-futes-klimas-futes/

Bejegyzés megosztása

Facebook
Email